Companie

Infiintata in anul 2000, Unior Tepid este leader pe piata sculelor de mana profesionale din Romania, calitatea produselor fiind recunoscuta la nivel global. Este primul importator ce a reusit sa aduca scule din toate grupele importante: surubelnite, clesti, truse de scule, chei fixe, chei tubulare si capete de chei tubulare, foarfeci, seturi de scule si mobilier de atelier.

Detine peste 50 de programe de comercializare dintre care 80℅ sunt distribuite in exclusivitate si se adreseaza in mod absolut tuturor domeniilor de activitate (industrie, constructii, automotive, agricultura,etc.)

Principalele atribute ale UNIOR TEPID sunt reprezentate de calitatea produselor, precizia si manevrabilitatea acestora. Ele sunt foarte bine cunoscute de companie, motiv pentru care a pus la dispozitia clientilor sai o gama larga si complexa de truse de scule si unelte moderne,pentru a putea face fata oricaror provocari din viata tehnica, care se afla intr-o evolutie continua.

Avantajele principale sunt reprezentate de respect, profesionalism si dorinta de imbunatatire continua a produselor. Trusa de scule prezenta in oferta noastra are scopul de a ajuta la efectuarea oricarei lucrari cu o precizie maxima, intr-un timp optim si in conditii de siguranta.

Unior Tepid detine cea mai mare retea de distribuitori nationali, fiind prezenti in cele mai importante zone de interes economic si dezvoltare industrial. Foarte multi utilizatori de truse de scule din tara si din lume apreciaza politica noastra foarte competitiva de preturi, avand cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata.

Valorile si conceptele in care UNIOR investeste in permanenta se gasesc in grija permanenta de a pune la dispozitia clientilor nostri truse de scule de ultima generatie si tehnologie de varf si de optimizarea serviciilor oferite.

UNIOR TEPID este firma in a carei trusa de scule primeaza calitatea, siguranta si profesionalismul!